Catàleg de productes de suport

Per fer-ne ús heu d'emplenar la sol·licitud de préstec i fer-la arribar a través del nostre correu electrònic o directament a l'Oficina.

rampa mòbil Rampa mòbil telescòpica
Rampa model Perfo Light per a cadires de rodes manuals o elèctriques que permet escollir la longitud necessària per a cada obstacle segons l'espai i la inclinació requerida.
taula minuja Taula-Pupitre
Taula model 920 de Minuja que possibilita una inclinació, aproximació i alçada graduables.
taula regulable Taules regulables Apex
Quatre taules d'alçada regulable, base en forma de U i rodes. Aquestes característiques fan que siguin de fàcil ús per a persones amb mobilitat reduïda.
faristol minuja Faristols
Faristol model 200 de Minuja. Tauler de fusta i base de metall amb regulació de la inclinació. Adequat per llegir i escriure, plegable i fàcil de transportar.
llum articulat Llum articulat
Dos llums articulats i orientables com a suport per a alumnes amb baixa visió.
gravadores Gravadores digitals
Quatre gravadores digitals Sony ICD-MX20 amb compatibilitat amb PC i amb el Dragon Naturally Speaking 7 i amb capacitat per a 705 minuts de gravació.
Dues gravadores Panasonic RR-VS455 amb capacitat per a 33 hores i 20 minuts.
sistema FM Phonak Sistema de FM
Un Sennheiser Mikroport, model 2013PLL i un Phonak, model Campus S.
Sistemes augmentatius de la comunicació que consisteixen en un emissor i un receptor. Permet a l'estudiant amb dificultat auditives accedir a la informació que el professorat explica a classe.
quadern autocopiador Quaderns autocopiadors
Quaderns amb fulls de paper carbó que permeten realitzar una còpia directa durant l'anotació d'apunts a classe.
capsa programa jaws JAWS (Job Access With Speech)
Software lector de pantalla que converteix el contingut d'aquesta en so. El programa millora l'accessibilitat dels ordinadors per a persones amb discapacitat visual. La persona amb ceguesa pot interpretar els missatges i navegar seguint la veu.
capsa programa zoomtext Zoom Text
Software que permet l'ampliació de la pantalla que també pot incloure el suport de síntesi de veu per a la lectura de documents, menús o quadres de diàleg. Millora l'accessibilitat per a persones amb baixa visió.
capsa programa Dragon Dragon Naturally Speaking
Software de reconeixement de veu. Aquest programa permet a l'usuari crear documents, informes i missatges de correu electrònic amb la veu. És compatible amb quasi tots els programes de Windows. Té incorporat un micròfon Bluetooth (sense fils).
capsa Abbyy Fine Reader Abbyy Find Reader
Aplicació de reconeixement òptic de caràcters per digitalitzar documents en paper prèviament escanejats. Millora l'accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda i per a persones amb discapacitat visual amb la combinació d'altres ajudes tiflotècniques (com lectors o magnificadors de pantalla).
ordinador tablet pc Tablet PC
Ordinadors portàtils amb pantalla tàctil. El ratolí convencional pot ser substituït per un punxó digital que s'acciona directament sobre la pantalla per tal de millorar la precisió de les persones amb problemes de mobilitat.
bolígraf digital de fujitsu siemens Bolígraf digital
El Mobile NoteTaker de Fujitsu Siemens, digitalitza l'escriptura manual. Al mateix temps que l'usuari escriu sobre el paper, el dispositiu converteix la informació en un arxiu digital.
teclat de dimensions reduïdesNano teclat KeySonic
Teclat de dimensions reduïdes que permet utilitzar-lo només amb una mà.

braç extraïble col·locat a la cadira Braç extraïble i orientable BJ-605
Braç que permet subjectar a la cadira de rodes diferents equips (com ordinadors portàtils, agendes electròniques...).